Måndag 19/2

Bilden är tagen efter min resa i Ayia Napa 2017 Bilden är tagen efter min resa i Ayia Napa 2017

Halloj!

I dag har jag jobbat och jobbat och jobbat. Klockan va ungefär 17:30 när jag kom hem och nu sitter jag här och jobbar på min dröm som influencer och mitt mål att hela tiden kunna inspirera och underhålla människor.

Jag tror mycket på att man ska försöka vara sig själv och tro på det man vill här i livet. Jag känner själv att det kommer ta lång tid innan jag når målet men, det får det gärna göra för det är min passion och glädje för detta som ska ta mig dit jag vill. Jag har alltid älskat att hjälpa människor och det tänker jag fortsätta att göra.

Denna bloggen kommer jag för övrigt även prata om hur livet går och vad jag har för tankar just nu. Ni kommer mer eller mindre få veta vem jag verkligen är. Jag älskar ju att vara "onormal", då jag helt enkelt bryter mönster och allt det där med att man ska vara exakt som den gruppen eller den personen.

Jag tror ju inte på sådant då jag tror att du kan gå hur långt som helst bara du tror på det du gör och vågar vara dig själv.

Jag var på Melodifestivalen i lördags förrförra helgen när David Lindgren och gänget var i Göteborg o festade loss. Där va ju även Samir Badran och Viktor Frisk, två otroligt härliga människor som verkligen påverkar en stor skara av människor. Jag vill kunna sprida så mycket energi som de gör fast på mitt egna sätt och jag tror jag kommer att lyckas men det gäller att lägga ner ett hårt arbete och få ett större självförtroende.

Jag är så taggad på att kämpa för min dröm och kunna påverka människor positivt och hjälpa människor att må bättre. Alla vet att det innebär att man får en del personer som inte diggar det du gör men, det gäller bara att fortsätta tro på det du gör, självförtroende är A och O här.

Nu ska jag snart duscha, äta sen middag, kanske spela lite NHL och lyssna på musik.

Önskar er alla en trevlig måndagkväll änna!

//Koppster

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-