tisdag 20/2


Nämen tjenare allihopa!

Idag har jag återigen jobbat och inte gjort så mycket särkilt efter. Jag kollade på två gamla goa filmer som Svensson, Svensson och Studentfesten. Bägge är lika roliga, den ena lite mer åt familjehållet och den andra mot yngre.

Jag älskar att se Studentfesten för den får en att tänka tillbaka till hur roligt det var att ta studenten som man gjorde 2015. Jag kom till och med ihåg att jag såg på denna filmen några månader innan jag tog studenten själv och det gav mig en försmak på hur en student kan se ut, även om det är lite mer överdrivet i filmen

Svensson, Svensson kan jag aldrig få nog av, Gustav (Allan Svensson) är ju så himla rolig och väldigt konservativ av sig. Inget får se annorlunda ut när Gustav ska bestämma. Har du inte sett den, är detta ett måste enligt Koppster.

Annars har jag nu under kvällen inspirerats av den vackra natthimlen och av musik som ger mig  energi att orka göra det jag håller på med. Jag älskar att underhålla andra och är något jag vill fortsätta göra men då måste man ha energi och en gnista hela tiden så, när jag lyssnar på musik i mörkret så ger det mig en extra boost.

Jag har inte så mycket vänner så när jag behöver energi så tar jag hjälp av musiken och av att inspireras av natthimlen. Jag är verkligen mest aktiv på natten och det är då jag är som mest skapande. Jag skulle nog kunna sitta ute o kolla på himlen under natten i timmar, det ger mig en speciell känsla och sen så älskar jag lyssna på musik när det är mörkt. Det ger mig en festdimension, nästan så att man är på en nattklubb och dansar i mörkret.

Jag önskar alla en trevlig tisdagsnatt!

/Koppster

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-