Onsdag 21/2


Gött änna e de en dag som denna änna

Tjena tjena, idag har det varit en hel del på jobbet och en hel del nya säljare vilket är jättekul. Onsdagar är alltid längst men jag har inte så mycket emot det faktiskt, gillar man sitt jobb så ska man bara knega på tycker jag.

Det jobbigaste och pinsammaste idag va ju helt klart att Tre Kronor åkte ur Hockey-OS mot Tyskland med 3-4 efter övertid. Jag undrar bara liksom vad händer!?!?!?!?!

Jag vet att jag bara skrattade typ när jag insåg att Sverige va utslaget, tyskarna var värda att gå vidare och jag tycker inte man har kommit upp i nivå någonstans förutom försvaret som dock var bortblåst idag. Alltså vi kan inte tro att vi ska vinna innan vi gör det, vi måste sluta underskatta mindre hockeynationer. Jag både skämdes och blev förbannad på samma gång, Sverige ska spela om medaljer med ett KHL/SHL-landslag, inte åka ut mot ett Tyskland. Nu ska jag säga så här att tyskarna spelade med sina hjärtan, svenskarna spelade inte alls, jag undrar vad gör ni?

Aja, så e det, man kan inte alltid vinna, jag är dock väldigt oroad över att Rikard Grönborg inte agerar mer än vad han gör. Jag menar han måste skicka in spelare som Rasmus Dahlin i ett sådant läge när vi är i brygga och ligger under med 0-2. Att man inte ens gör om i SAIK-kedjan efter ynka 3 poäng totalt, det gör mig ännu mer oroad. 

I ett VM i Danmark 2018 så får det inte se ut på detta sättet, visst, vi kanske får in några NHL-spelare då med men, jag blir orolig över hur lam OS-turnering Tre Kronor gör.

Om vi går ifrån hockeyn så har det inte hänt så mycket idag, jag spelade NHL 18 nu under kvällen och förlorade en match och tog snabb revansch i den andra. Totalt är det +1 i målskillnad så det känns gött att ha en plusstatistik.

Snart helg och det känns riktigt gött!

På lördag drar SHL igång igen och då återstår det bara ynka sju matcher till SM-slutspelet drar igång, det e riktigt gött änna!

Ha de gött!

//Koppster
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-