Gött änna e de en dag som denna änna

Tjena tjena, idag har det varit en hel del på jobbet och en hel del nya säljare vilket är jättekul. Onsdagar är alltid längst men jag har inte så mycket emot det faktiskt, gillar man sitt jobb så ska man bara knega på tycker jag.

Det jobbigaste och pinsammaste idag va ju helt klart att Tre Kronor åkte ur Hockey-OS mot Tyskland med 3-4 efter övertid. Jag undrar bara liksom vad händer!?!?!?!?!

Jag vet att jag bara skrattade typ när jag insåg att Sverige va utslaget, tyskarna var värda att gå vidare och jag tycker inte man har kommit upp i nivå någonstans förutom försvaret som dock var bortblåst idag. Alltså vi kan inte tro att vi ska vinna innan vi gör det, vi måste sluta underskatta mindre hockeynationer. Jag både skämdes och blev förbannad på samma gång, Sverige ska spela om medaljer med ett KHL/SHL-landslag, inte åka ut mot ett Tyskland. Nu ska jag säga så här att tyskarna spelade med sina hjärtan, svenskarna spelade inte alls, jag undrar vad gör ni?

Aja, så e det, man kan inte alltid vinna, jag är dock väldigt oroad över att Rikard Grönborg inte agerar mer än vad han gör. Jag menar han måste skicka in spelare som Rasmus Dahlin i ett sådant läge när vi är i brygga och ligger under med 0-2. Att man inte ens gör om i SAIK-kedjan efter ynka 3 poäng totalt, det gör mig ännu mer oroad. 

I ett VM i Danmark 2018 så får det inte se ut på detta sättet, visst, vi kanske får in några NHL-spelare då med men, jag blir orolig över hur lam OS-turnering Tre Kronor gör.

Om vi går ifrån hockeyn så har det inte hänt så mycket idag, jag spelade NHL 18 nu under kvällen och förlorade en match och tog snabb revansch i den andra. Totalt är det +1 i målskillnad så det känns gött att ha en plusstatistik.

Snart helg och det känns riktigt gött!

På lördag drar SHL igång igen och då återstår det bara ynka sju matcher till SM-slutspelet drar igång, det e riktigt gött änna!

Ha de gött!

//Koppster
 
Läs hela inlägget »

Nämen tjenare allihopa!

Idag har jag återigen jobbat och inte gjort så mycket särkilt efter. Jag kollade på två gamla goa filmer som Svensson, Svensson och Studentfesten. Bägge är lika roliga, den ena lite mer åt familjehållet och den andra mot yngre.

Jag älskar att se Studentfesten för den får en att tänka tillbaka till hur roligt det var att ta studenten som man gjorde 2015. Jag kom till och med ihåg att jag såg på denna filmen några månader innan jag tog studenten själv och det gav mig en försmak på hur en student kan se ut, även om det är lite mer överdrivet i filmen

Svensson, Svensson kan jag aldrig få nog av, Gustav (Allan Svensson) är ju så himla rolig och väldigt konservativ av sig. Inget får se annorlunda ut när Gustav ska bestämma. Har du inte sett den, är detta ett måste enligt Koppster.

Annars har jag nu under kvällen inspirerats av den vackra natthimlen och av musik som ger mig  energi att orka göra det jag håller på med. Jag älskar att underhålla andra och är något jag vill fortsätta göra men då måste man ha energi och en gnista hela tiden så, när jag lyssnar på musik i mörkret så ger det mig en extra boost.

Jag har inte så mycket vänner så när jag behöver energi så tar jag hjälp av musiken och av att inspireras av natthimlen. Jag är verkligen mest aktiv på natten och det är då jag är som mest skapande. Jag skulle nog kunna sitta ute o kolla på himlen under natten i timmar, det ger mig en speciell känsla och sen så älskar jag lyssna på musik när det är mörkt. Det ger mig en festdimension, nästan så att man är på en nattklubb och dansar i mörkret.

Jag önskar alla en trevlig tisdagsnatt!

/Koppster
Läs hela inlägget »
Bilden är tagen efter min resa i Ayia Napa 2017 Bilden är tagen efter min resa i Ayia Napa 2017

Halloj!

I dag har jag jobbat och jobbat och jobbat. Klockan va ungefär 17:30 när jag kom hem och nu sitter jag här och jobbar på min dröm som influencer och mitt mål att hela tiden kunna inspirera och underhålla människor.

Jag tror mycket på att man ska försöka vara sig själv och tro på det man vill här i livet. Jag känner själv att det kommer ta lång tid innan jag når målet men, det får det gärna göra för det är min passion och glädje för detta som ska ta mig dit jag vill. Jag har alltid älskat att hjälpa människor och det tänker jag fortsätta att göra.

Denna bloggen kommer jag för övrigt även prata om hur livet går och vad jag har för tankar just nu. Ni kommer mer eller mindre få veta vem jag verkligen är. Jag älskar ju att vara "onormal", då jag helt enkelt bryter mönster och allt det där med att man ska vara exakt som den gruppen eller den personen.

Jag tror ju inte på sådant då jag tror att du kan gå hur långt som helst bara du tror på det du gör och vågar vara dig själv.

Jag var på Melodifestivalen i lördags förrförra helgen när David Lindgren och gänget var i Göteborg o festade loss. Där va ju även Samir Badran och Viktor Frisk, två otroligt härliga människor som verkligen påverkar en stor skara av människor. Jag vill kunna sprida så mycket energi som de gör fast på mitt egna sätt och jag tror jag kommer att lyckas men det gäller att lägga ner ett hårt arbete och få ett större självförtroende.

Jag är så taggad på att kämpa för min dröm och kunna påverka människor positivt och hjälpa människor att må bättre. Alla vet att det innebär att man får en del personer som inte diggar det du gör men, det gäller bara att fortsätta tro på det du gör, självförtroende är A och O här.

Nu ska jag snart duscha, äta sen middag, kanske spela lite NHL och lyssna på musik.

Önskar er alla en trevlig måndagkväll änna!

//Koppster
Läs hela inlägget »

Tjenare allihopa!

Första blogginlägget på hemsidan och hoppas ni gillar denna nya hemsidan med ny design och mer innehåll.

Jag kommer försöka blogga här varje vecka om vad som har hänt och vad som ska ske.

Hoppas ni diggar denna bloggen!

Ni är bäst!

/Koppster

Läs hela inlägget »